Kiropraktor Behandlinger

Vi behandler alle typer lidelser.
Herunder kan du se de typiske.

Hos Kiropraktoren Vejle har vi både en kiropraktor og en fysioterapeut tilknyttet vores klinik, og derfor kan vi tilbyde forskellige behandlinger indenfor både kiropraktik og indenfor fysioterapi.

Du kan bestille en tid ved at kontakte os på 88 44 02 02

Albue & Håndled​​

Babyer & Børn

Brystryg & Ribben

Diskusprolaps

Hoftesmerter

Hovedpine & Svimmelhed

Idrætsskader

Knæ - & Fodled

Kæbeled

Lænde & Bækkensmerter

Nakkesmerter & Piskesmæld

Pakkeforløb
Diskusprolaps & Spinalstenose

Skuldersmerter

Ældre &
Gigtpatienter

Vi anbefaler altid forebyggende behandlinger

Hos Kiropraktoren Vejle anbefaler vi altid forebyggende behandlinger. Man skal se det lidt som at gå til tandlægen for, at forebygge huller i tænderne.

Når du forebygger dine smerter i kroppen ved vedvarende behandlinger, undgår du på længere sigt at døje med smerter i kroppen og derfor er det ofte en virkelig positiv investering i dit velvære senere i livet. Nogle har glæde af specifikke øvelser og/eller træning, mens andre drager nytte af regelmæssige vedligeholdende behandlinger hos kiropraktoren, som også kan suppleres med hjemmeøvelser.

Bestil en tid til en forebyggende behandling ved at ringe på 88 44 02 02

Covid-19 Opdateringer

VI HAR ÅBENT

Da vi ikke er en del af nedlukningen, som primær behandlerteam, kan du fortsat få tid ved din kiropraktor eller fysioterapeut.
OBS vedr. COVID-19: Alle i klinikken inkl. dig som patient bære mundbind. Har du eller en af dine nærmeste symptomer på COVID-19, må vi bede dig hurtigst muligt informere os herom. For at vi ikke bliver for mange i venteværelset, må vi bede dig komme max. 5 min. før aftalt tid.