Kiropraktor Vejle laver behandlingsplan - Nakkesmerter - Lændesmerter
15962
page-template-default,page,page-id-15962,page-child,parent-pageid-15852,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kiropraktor Vejle laver behandlingsplan

Ved første besøg i klinikken, beder vi hos Kiropraktor Vejle, dig om at møde 10 minutter før planlagt konsultation. Dette for at udfylde et spørgeskema, bl.a. omhandlende din helbredstilstand.

Ved medicinforbrug, beder vi dig oplyse herom, evt. med liste, under første konsultation.

Der er sat god tid af ved første besøg, dette for at kiropraktoren får et grundigt indblik i problemstillingen.

Kiropraktoren Vejle laver behandlingsplan

Husk : Sundhedskort

(Tidl. sygesikringskort)

Sygehistorie (anamnese):

Her bliver der spurgt specifikt ind til den aktuelle problemstilling, dertil medicinforbrug, traumer, tidligere behandlinger, operationer, andre sygdomme m.m.

Objektiv undersøgelse:

Starter typisk med en holdnings- og funktionsanalyse, manuel undersøgelse samt forskellige ortopædiske og neurologiske undersøgelser, tilpasset den givne problemstilling.

Billeddiagnose:

Foretages med nyeste digitale røntgen på klinikken, hvis der er indikation herfor. Det er også muligt for kiropraktoren at henvise direkte til CT- og MR-scanning på nærliggende sygehus/privathospital.

Behandlingen:

Der stilles en diagnose, hvorefter behandlingen oftest består af led-manipulation og kombineres ofte med en vifte af behandlingsmetoder, herunder led-mobilisering, stræk, udspænding, bløddelsbehandling, øvelser/træning samt råd og vejledning m.m.

Behandlingsplan og prognose:

Kiropraktor Vejle laver behandlingsplan. Det tilstræbes at den gennemgås ved første besøg.

Hvis det vurderes, at problemstillingen ligger udenfor kiropraktorens område, henvises der typisk til egen læge.