Diskusprolaps​

Behandling Af Diskusprolaps​

Kiropraktorer er specialister indenfor området. Den offentlige sygesikring giver et stort tilskud, op til 60% (se pakkeforløb for mere information), ved behandling af prolapser i nakken og lænden. Stort set alle mennesker har en eller flere diskusprolapser på et tidspunkt i livet (mange dog uopdaget og uden smerter). En diskusprolaps eller blot en mindre udposning/protrusion (endnu ikke udviklet prolaps), kan påvirker nerven mellem to nakke- eller ryghvirvler.

Dette giver ofte udstrålende smerte og snurren i arm eller ben. Ofte overskygger de udstrålende symptomer nakke- og rygsmerten. Langt de fleste kommer sig og vender tilbage til daglige aktiviteter og arbejde. Kun i få tilfælde vil en evt. operation være sidste udvej.
Ved stærke smerter hvor vandladning eller afføring er påvirket, skal du straks henvende dig til din kiropraktor eller læge (vagtlæge udenfor normal åbningstid)

Du kan læse mere om diskusprolaps her. 
behandling af diskusprolaps

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
  • Bækken & hoften
  • Underben / fod
  • Lænd
  • Arm / skulder
  • Knæ
  • Nakke / hals
  • Hjernerystelse
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02

Covid-19 Opdateringer

VI HAR ÅBENT

Da vi ikke er en del af nedlukningen, som primær behandlerteam, kan du fortsat få tid ved din kiropraktor eller fysioterapeut.
OBS vedr. COVID-19: Alle i klinikken inkl. dig som patient bære mundbind. Har du eller en af dine nærmeste symptomer på COVID-19, må vi bede dig hurtigst muligt informere os herom. For at vi ikke bliver for mange i venteværelset, må vi bede dig komme max. 5 min. før aftalt tid.