Lænde- & Bækkensmerter

Behandling af Lænde- & Bækkensmerter

80% af befolkningen vil, på et tidspunkt i deres liv, opleve smerter fra lænderyggen. De fleste, der henvender sig med lænde- og bækkensmerter, har det man kalder for uspecifikke og funktionsbetinget smerter. Andre benævnelser er hold i ryggen, facetsyndrom, hekseskud og lumbago. Ved uspecifikke smerter, kan det være svært at pege direkte på årsagen til smerterne. Trods udfordringen herved, har kiropraktoren stor succes med at behandle, øge bevægeligheden og reducere smerterne. Nerveirritation/iskias kan give smerter og ubehag i balde og ned på bagsiden af det ene ben, i sjælden tilfælde begge ben.
Bækkensmerter kan ramme alle og skyldes ofte fejlbelastning af et af bækkenleddene. Godt halvdelen af alle gravide vil opleve bækkensmerter under graviditeten. Er smerterne lokaliseret ved smilehullerne i lænden og ved skambenet er der oftest tale om bækkenløsning.

Du kan læse mere om lænde og bækkensmerter her.

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
  • Bækken & hoften
  • Underben / fod
  • Lænd
  • Arm / skulder
  • Knæ
  • Nakke / hals
  • Hjernerystelse
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02

Covid-19 Opdateringer

VI HAR ÅBENT

Da vi ikke er en del af nedlukningen, som primær behandlerteam, kan du fortsat få tid ved din kiropraktor eller fysioterapeut.
OBS vedr. COVID-19: Alle i klinikken inkl. dig som patient bære mundbind. Har du eller en af dine nærmeste symptomer på COVID-19, må vi bede dig hurtigst muligt informere os herom. For at vi ikke bliver for mange i venteværelset, må vi bede dig komme max. 5 min. før aftalt tid.