Om os

Kiropraktor Husmann ApS
Huset Sct. Maria

velkommen til vores kiropraktor klinik i Huset Sct. Maria i Vejle

Kiropraktor i Vejle Ulrik Husmann Sct Maria huset

Personalet hos Kiropraktor Husmann ApS

Kiropraktorne Ulrik Husmann og Nader Chamaa er, med deres 6 årige universitetsuddannelse, specialister indenfor behandling og forebyggelse af smerter fra bevægeapparatet. Det være sig såvel kortvarige (akutte) lidelser som langvarige (kroniske) lidelser.

Vi bestræber os på at være opdateret med nyeste forskning og deltager også løbende i kurser og efteruddannelse.

Vi samarbejder og kan henvise til andre sundhedsfaglige personer. Endvidere har vi mulighed for at henvise direkte til CT- og MR-scanning, samt udredning på rygcentre.

I klinikken møder du også praksismanager Lone Bæk og sekretær Tina Pedersen.

Følg os på facebook for nyt omkring klinikken og kiropraktik.

Ulrik Husmann

Ejer & Kiropraktor

Kiropraktor i Vejle Nader Chamaa v. Kiropraktor Husmann

Nader Chamaa

Kiropraktor

Lone Bæk

Praksismanager / Sekretær

Tina Pedersen

Sekretær

Kiropraktor Husmann ApS mission og vision

Mission:

Vi bestræber os på at tilbyde nærhed, tryghed og høj faglighed overfor vores patienter, samt bedst mulige behandling og forebyggelse af lidelser i bevægeapparatet. Endvidere give råd og vejledning for at fremme sundheden og livskvaliteten for alle der henvender sig i klinikken.

Vision:

Patienten skal altid være i centrum. Spørgsmål og bekymringer fra patienten og evt. ledsager af patienten skal, så vidt muligt, altid afdækkes.

  • Vi vil have et godt samarbejde med andre sundhedsfaglige personer, herunder læger, speciallæger, fysioterapeuter, massører m.m.
  • Vi vil holde os opdateret med nyeste forskning indenfor det muskuloskeletale område og følge retningslinier for at yde bedst mulig service for vores patienter.
  • Vi vil tage røntgenbilleder med nyeste digitale DR-røntgen, når der er indikation herfor.
  • Vi vil tilbyde vejledning omkring smertelindring, ikke receptpligtig medicin, brug af ispose, aflastning, øvelser, træning og generel information.