Om os

Kiropraktor Vejle – Ulrik Husmann

velkommen Til vores klinik i Sct. Maria Huset

Kiropraktoren Ulrik Husmann er, med sin 6 årige universitetsuddannelse, specialist indenfor behandling og forebyggelse af smerter fra bevægeapparatet. Det være sig såvel kortvarige (akutte) lidelser som langvarige (kroniske) lidelser.

Vi bestræber os på at være opdateret med nyeste forskning og deltager også løbende i kurser og efteruddannelse.

Vi samarbejder og kan henvise til andre sundhedsfaglige personer. Endvidere har vi mulighed for at henvise direkte til CT- og MR-scanning, samt udredning på rygcentre.

Følg os på facebook for nyt omkring klinikken og kiropraktik.

Personalet hos Kiropraktoren Vejle

ulrik husmann kiropraktor

Ulrik Husmann

Ejer & Kiropraktor

henrik laursen fysioterapeut vejle

Henrik Laursen

Fysioterapeut

hanne husmann sekretær hos kiropraktoren vejle

Hanne Husmann

Sekretær
gloria nielsen sekretær hos kiropraktoren vejle

Gloria Nielsen

Sekretær

Kiropraktoren Vejle's Mission / Vission

Mission:

Vi bestræber os på at tilbyde nærhed, tryghed og høj faglighed overfor vores patienter, samt bedst mulige behandling og forebyggelse af lidelser i bevægeapparatet. Endvidere give råd og vejledning for at fremme sundheden og livskvaliteten for alle der henvender sig i klinikken.

Vission:

Patienten skal altid være i centrum. Spørgsmål og bekymringer fra patienten og evt. ledsager af patienten skal, så vidt muligt, altid afdækkes.

  • Vi vil have et godt samarbejde med andre sundhedsfaglige personer, herunder læger, speciallæger, fysioterapeuter, massører m.m.
  • Vi vil holde os opdateret med nyeste forskning indenfor det muskuloskeletale område og følge retningslinier for at yde bedst mulig service for vores patienter.
  • Vi vil tage røntgenbilleder med nyeste digitale DR-røntgen, når der er indikation herfor.
  • Vi vil tilbyde vejledning omkring smertelindring, ikke receptpligtig medicin, brug af ispose, aflastning, øvelser, træning og generel information.