Om os

Kiropraktor Husmann ApS
Ulrik Husmann
Huset Sct. Maria

velkommen til vores klinik i Huset Sct. Maria i Vejle

Personalet hos Kiropraktor Husmann ApS

Kiropraktoren Ulrik Husmann er, med sin 6 årige universitetsuddannelse, specialist indenfor behandling og forebyggelse af smerter fra bevægeapparatet. Det være sig såvel kortvarige (akutte) lidelser som langvarige (kroniske) lidelser.

Vi bestræber os på at være opdateret med nyeste forskning og deltager også løbende i kurser og efteruddannelse.

Vi samarbejder og kan henvise til andre sundhedsfaglige personer. Endvidere har vi mulighed for at henvise direkte til CT- og MR-scanning, samt udredning på rygcentre.

I klinikken møder du også praksismanager Pia Fro Gemmer og sekretær Heidi Glensnov.

Følg os på facebook for nyt omkring klinikken og kiropraktik.

ulrik husmann kiropraktor

Ulrik Husmann

Ejer & Kiropraktor

kiropraktor vejle

Turnuskandidat

Kiropraktor

kiropraktor vejle

Heidi Glensnov

Sekretær
kiropraktor vejle praksismanager Pia Fro Gemmer

Pia Fro Gemmer

Praksismanager

Kiropraktor Husmann ApS mission og vision

Mission:

Vi bestræber os på at tilbyde nærhed, tryghed og høj faglighed overfor vores patienter, samt bedst mulige behandling og forebyggelse af lidelser i bevægeapparatet. Endvidere give råd og vejledning for at fremme sundheden og livskvaliteten for alle der henvender sig i klinikken.

Vision:

Patienten skal altid være i centrum. Spørgsmål og bekymringer fra patienten og evt. ledsager af patienten skal, så vidt muligt, altid afdækkes.

  • Vi vil have et godt samarbejde med andre sundhedsfaglige personer, herunder læger, speciallæger, fysioterapeuter, massører m.m.
  • Vi vil holde os opdateret med nyeste forskning indenfor det muskuloskeletale område og følge retningslinier for at yde bedst mulig service for vores patienter.
  • Vi vil tage røntgenbilleder med nyeste digitale DR-røntgen, når der er indikation herfor.
  • Vi vil tilbyde vejledning omkring smertelindring, ikke receptpligtig medicin, brug af ispose, aflastning, øvelser, træning og generel information.