Smertelindring - Kiropraktor Vejle - ondt i ryggen - Ulrik Husmann
15850
page-template-default,page,page-id-15850,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kiropraktor Vejle byder dig velkommen i vores fine nyindrettede klinik

Kiropraktoren er, med sin 6 årige universitetsuddannelse, specialist indenfor behandling og forebyggelse af smerter fra bevægeapparatet. Det være sig såvel kortvarige (akutte) lidelser som langvarige (kroniske) lidelser.

Vi bestræber os på at være opdateret med nyeste forskning og deltager også løbende i kurser og efteruddannelse.

Vi samarbejder og kan henvise til andre sundhedsfaglige personer. Endvidere har vi mulighed for at henvise direkte til CT- og MR-scanning, samt udredning på rygcentre.

Følg os på facebook for nyt omkring klinikken og kiropraktik.

Kiropraktoren Vejle - Ondt i ryggen

Ulrik Husmann

Kiropraktor/Ejer 

Kiropraktoren Vejle - Ondt i ryggen

Hanne Husmann

Sekretær

Henrik Laursen

Henrik Laursen

Fysioterapeut

Kiropraktor i Vejle

Gloria Nielsen

Sekretær

Mission & Vision

Vi har igennem nogle år arbejdet hen imod at starte egen klinik i Vejle. Da muligheden for at erhveve et ydernummer bød sig, måtte vi slå til. Et ydernummer sikrer tilskud til behandlinger fra regionen. Jagten på lokaler blev indledt og efter kort tid var vi heldige, at finde det rigtige sted i stueplan og tæt på midtbyen. Klinikken har nu fået nogle flotte rammer at byde vores patienter velkommen i.

Mission

Vi bestræber os på at tilbyde nærhed, tryghed og høj faglighed overfor vores patienter, samt bedst mulige behandling og forebyggelse af lidelser i bevægeapparatet. Endvidere give råd og vejledning for at fremme sundheden og livskvaliteten for alle der henvender sig i klinikken.

Vision

Patienten skal altid være i centrum. Spørgsmål og bekymringer fra patienten og evt. ledsager af patienten skal, så vidt muligt, altid afdækkes.

  • Vi vil have et godt samarbejde med andre sundhedsfaglige personer, herunder læger, speciallæger, fysioterapeuter, massører m.m.
  • Vi vil holde os opdateret med nyeste forskning indenfor det muskuloskeletale område og følge retningslinier for at yde bedst mulig service for vores patienter.
  • Vi vil tage røntgenbilleder med nyeste digitale DR-røntgen, når der er indikation herfor.
  • Vi vil tilbyde vejledning omkring smertelindring, ikke receptpligtig medicin, brug af ispose, aflastning, øvelser, træning og generel information.