Bryst/ryg behandling

Behandling af Brystryg & Ribben​

Spændinger mellem skulderblade/under skulderblad er yderst almindeligt og kan opstå af flere forskellige årsager. Diagnosen, der oftest bruges, er facetsyndrom og hold i ryggen. Nakke og skuldre kan have en medvirkende faktor, dertil uhensigtsmæssig holdning og stress. Øget vejrtrækningsfrekvens og besværet vejrtrækning, kan give spændinger mellem ribbenene og smerter i midtryggen, i nogle tilfælde føles smerterne dominerende fortil i brystregionen. Kiropraktoren ser mange af omtalte problemstillinger, der behandles med succes.
OBS: Ring altid 112, hvis smerterne i brystregionen er pludselige stærke smerter, med udstråling til venstre arm/kæbe/mellem skulderblade, evt. ledsaget af svimmelhed, kvalme, stakåndethed og øget svedproduktion.
brystryg behandling

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02