Ældre & Gigtpatienter

Behandling af Ældre & Gigtpatienter

Alder er ingen hindring for at gå til kiropraktor. Mange ældre kan have gavn af behandlinger, der altid afstemmes den enkeltes fysiske tilstand. At opretholde god bevægelse i led og muskler er grundlæggende for god funktion, livskvalitet og et aktivt seniorliv.

En del af den ældre befolkning diagnosticeres med stenose. Det er et udtryk for en forsnævring, enten omkring rygmarven eller der hvor nerver udspringer mellem to ryghvirvler. Et typisk tegn på stenose, der udvikler sig langsommere end diskusprolaps, er gangbesvær, i form af trætte, tunge og styringsbesværede ben. Læs mere om pakkeløsning.
Kiropraktoren ser jævnligt flere forskellige former af gigt. Hyppigst slidgigt (artrose), leddegigt (reumatoid artrit), rygsøjlegigt (Morbus Bechterew) m.fl. I mange tilfælde kan kiropraktoren hjælpe med at lindre symptomerne.
Læs mere på gigtforeningen.dk
behandling af gigt

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02