Nakkesmerter & Piskesmæld

Behandling af Nakkesmerter & Piskesmæld

En ud af ti mennesker oplever nakkesmerter på en given dag. Næst efter lændesmerter, er det den hyppigst årsag til henvendelse ved en kiropraktor. Nakkesmerter kan stamme fra flere strukturer. De kan komme fra selve leddet, de omkringliggende sener og muskler, ledbånd samt fra skulder- og midtrygsproblemer. Smerter fra nakken kan opstå grundet overbelastning, forkert holdning og arbejdsstilling, eller hvis man er uheldig at pådrage sig et piskesmæld.
Piskesmæld er ikke en decideret diagnose, men derimod en hændelse, der sker når hovedet bliver påvirket ved en kraftig bevægelse, først i en retning, dernæst i en anden retning. Smerter efter et piskesmæld kan optræde forsinket. Ofte er det trafikuheld, men også fald og sportsskader, der kan medføre piskesmæld. Kiropraktoren kan nænsomt afhjælpe samt rådgive og vejlede.

Du kan læse mere om nakkesmerter og piskesmæld her 

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02