Hovedpine & Svimmelhed

Behandling af Hovedpine & Svimmelhed

Hovedpine er en folkesygdom som ofte stammer fra spændinger i hovedet eller nakken. Ca. 10% af befolkningen døjer hver dag med hovedpine. Hovedpine kan ligeledes skyldes, stress, søvnbesvær, højt blodtryk og forkert medicinforbrug m.m. Nogle oplever jævnligt migræne, uden eller med aura (forvarsling fx flimren for øjnene eller kvalme). Kiropraktoren afhjælper langt de fleste hovedpiner.
Svimmelhed fornemmes som noget der drejer rundt eller vipper fra side til side. Balancen afhænger af en kombination af balanceorganet i det indre øre, synet og nerveimpulser specielt fra fodsåler og nakkens led. Der kan være flere årsager til svimmelhed, ørekrystaller i det indre øre der er på afveje, nedsat syn, nogen typer medicin, lavt blodtryk, virus på balancenerven og Menieres syndrom m.m. Kiropraktoren kan afhjælpe eller henvise til rette behandling af ovenstående tilfælde.

Du kan læse mere om hovedpine og svimmelhed her. 
Behandling af Hovedpine & Svimmelhed

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02