Knæ & Fodled​

Behandling Af Knæ & Fodled​

Smerter og funktionsforstyrrelser fra knæet kan skyldes irritation eller læsion af led- og korsbånd, menisk, muskelsener og slimsække. Ofte ses andre årsager som funktionsforstyrrelser i nærliggende led, herunder fod, hofte, bækken og lænderyg, der alle kan have en medvirkende årsag til knæproblemet. Dette kaldes en kædereaktion, hvor den oprindelige årsag er at finde i en anden region af kroppen.

Smerter fra underben, ankel og fodled kan stamme fra flere strukturer. De kan komme fra selve leddet, de omkringliggende sener og muskler og ledbånd i relation til fodleddet. Typiske lidelser er, forstuvet ankel, hælspore, skinnebensbetændelse, nedsunken forfod og reduceret bevægelse af de enkelte led. Kiropraktoren kan afhjælpe de fleste lidelser.

Du kan læse mere om knæ her & du kan læse mere om fodled her. 

Oplever du andre symptomer?

Hos Kiropraktoren Vejle behandler vi alle former for kiropraktiske lidelser. Herunder kan du finde nogle af de lidelser vi arbejder mest med og dem som man typisk kan komme ud for.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kirovejle.dk eller ringe til os på telefon 88 44 02 02